Din Mässpartner

Ett lyckat evenemang som varit:

 
ÖREBRO VINMÄSSA, CONVENTUM ARENA
DEN 16-17 SEPTEMBER 2022.

(Anmälan - gäller ej längre)


CONVENTUM ARENA

Undertecknad hyr härmed kvm obyggd yta á 1250 kr/kvm, exkl. moms, minst 6 kvm. För monteryta större än 18 kvm, be om offert. I monterhyra ingår 2,5 m höga vita monterväggar, ett bord samt en elanslutning 10A/230V.

ANMÄLNINGSAVGIFT OCH BETALNINGSVILLKOR

Anmälningsavgift 1500 kr exkl. moms, avdrages ej från monterhyran. I anmälningsavgiften ingår presentation på vår hemsida inklusive logga, kortare text samt länk till er egen hemsida.
Betalningsvillkor 30 dagar netto. För att få tillträde till bokad monter skall den vara betald vid mässans start.

BOKAR NI INNAN DEN 31 DECEMBER 2021 ERHÅLLER NI EN RABATT OM 10 % AV MONTERHYRAN OCH ANMÄLNINGSAVGIFTEN

Bord 180x 70 cm Antal   à  200 kr exkl moms
Kylskåp helt Antal à 1500 kr exkl moms
Kylskåp halvt Antal à 1000 kr exkl moms
Spotlight Antal à  220 kr exkl moms

ANMÄLAN ÖREBRO VINMÄSSA
ANMÄLAN ÖREBRO SPARKLING
 
Peter ”Pyrre” Lindqvist
pyrre.lindqvist@conventum.se
Tel. +46 19 766 45 07
Conventum Örebro
Olof Palmes Torg 1
702 22 Örebro
 
Barbro Carlson
barbro@dinmasspartner.nu
Tel. 070-5106404
 
Koordinator, Örebro Sparkling
e-post: ulrica.scharnke@gmail.com
tel. 070-514 20 56

Örebro Vinmässa

VÄLKOMMEN TILL ÖREBRO VINMÄSSA
År 2020 bytte vi namn till Örebro Vinmässa, som en del av vår utveckling av konceptet har vi inför 2022 en ny avdelning med mousserande viner i alla dess former. Vår nya avdelning heter Örebro Sparkling. Här kan besökare få smaka på allt inom dessa drycker; Champagne, samt Cava, Prosecco, Crémanter från hela världen representerade av våra utställare.

UTSTÄLLARE
Vi bjuder in utställare som representerar ädla drycker inom vin och inte minst ovan nämnda mousserande viner, cider, sprit, ostar, delikatesser samt choklad. Vi fortsätter det som vi startade med förra gången vi bjuder in utvalda krogar för att presentera smakprov från sina kök i kombination med rätt vin och gärna tillsammans med sin vinleverantör.

Vinmässan Örebro

MARKNADSFÖRING OCH AKTIVITETER
Vår ambition för 2022 är att fortsätta det som påbörjades 2020 med nytt namn och utökat innehåll. Vi kommer att satsa mycket kraft, resurser och energi på att nå ut med vårt varumärke. Ambitionen är att utöka målgruppen och locka ännu fler besökare till mässan. Vi kommer att marknadsföra mässan i sociala medier, via radio samt i fack- och dagspress. Dessutom kommer vi att anordna Winemakers dinner, vinprovningar, för att locka ytterligare besökare. Mässan kommer även att synas i marknadsföring för Örebro Wine Week. Örebro Vinmässa är ett arrangemang med både tradition och nytänkade som ska attrahera såväl nya som gamla besökare.

UPPTAGNINGSOMRÅDE
Även om det kommer besökare från hela landet så är vårt primära upptagningsområde inom cirka 10 mils radie från Örebro (en dryg timmes resa). Det bor ca 700 000 personer inom upptagningsområdet.