|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Det blev verkligen tredje året gillt 2013 för Skövde Vin och Delikatess på Scandic Billingen. 2 300 besökare kom och provsmakade hos våra professionella dryckesimportörer och våra delikatessutställare hade fullt upp med att bjuda på och sälja sina goda produkter. Varmt tack till alla trevliga besökare och till våra bästa medarbetare - utställarna. Det är alla ni som gör mässan när den väl är i gång.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|||
|
|
|
![]()
|
För andra året i rad har vi nöjet att inbjuda till; den 17 - 18 februari 2007
VÄLKOMNA
TILL EN HJÄRTLIG GOD MÄSSA I ALLA HJÄRTANS TIDER! Ur
programmet:
ººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººººº
Mat och dryckesmässa på Örebro Slott 2003
CHATEAU
GRAND CRU, För fjärde året i rad arrangerar Din Mässpartner, Chateau Grand Cru, den populära vin- mat och ostmässan i Stadshuset Sundsvall. Mässan som såg dagens ljus på Örebro Slott för sju år sedan, har även med stor framgång, arrangerats för första gången i Karlstad den här våren. De flesta av Sveriges vinimportörer finns på plats med viner från när och fjärran. Sammanlagt har vi femtio talet bord fördelade i fyra vackra salar, med viner, delikatesser, vinmagasin, vinartiklar med mera. Systembolaget deltar för första gången, de presenterar drycker tillsammans med ostar. En av Sveriges främsta konstnärer, Anders Samuelsson från Stockholm, kommer att ha utställning under mässdagarna. Anders har bland annat sålt en tavla till Bill Clinton. Mässan är öppen för alla mat- och dryckesintresserade som fyllt 20 år. Lördag den 26 oktober arrangeras ett champagneseminarium med Arvid Nordquist Vinhandel och Johan Lidby Vinhandel: Föreläsare är populära Jörn Ek från Arvid Nordquist Vinhandel. OBS! Måste förbokas, ett fåtal platser kvar. Kostnad 170 kr Öppettider; fredag 25 oktober, 14.00-20.00, lördag 26 oktober 11.00-18.00. Entré löses vid Stadshuset under mässdagarna. Kostnad allmänhet 250 kr inkl. 20 vinkuponger samt ett vinprovarglas. Branschfolk med utskänkningstillstånd 150 kr inkl. vinprovarglas. Nästa Chateau Grand Cru
arrangeras i Karlstad den 28 februari - 1 mars och på Örebro
Slott den 25-26 april samt den 24-25 oktober 2003. CHATEAU GRAND CRU, ÖREBRO SLOTT
För sjunde året i rad arrangeras Sveriges enda och mest populära mat- & dryckesmässa i Slottsmiljö. I år kan vi bjuda på hundratalet bord med viner, livsmedel, choklad, vinartiklar, vintidningar, köksartiklar, bröd, öl, cider och mycket mer. Vi har bjudit in aktuella och intressanta föreläsare; Bengt Frithiofsson; ekologiska viner och oljor, Mikael Mölstad; mat och vin, SOPEXA; franska viner samt Olle Nordahl från Bibendum som bjuder till whiskyprovning. På fredagen den 26 april kommer vi att få ta del av Anders Levéns matkonst "I SLOTTET" Anders har bland annat varit programledare och matmakare "I KÖKET" TV 4. Öppettider: 26 april 14-20, 27 april 11-18. Din Mässpartner har initierat ett vinsällskap i Örebro, Vinsällskapet Chateau Grand Cru. Vi kommer att ha ett bord på Slottet där vi presenterar sällskapet. Välkomna! Entré privatpersoner 260:-/20vinkuponger samt ett vackert vinprovarglas från Älgult. Fackfolk 150:-. Vår nästa vin-,
mat- och ostmässa arrangeras i Sundsvalls vackra stadshus den 25-26
oktober 2002. Chateau Grand Cru i Karlstad 9 mars 2002
Vi hoppades att utfallet blir lika bra som i Örebro och Sundsvall så vi kunde förlägga den i två dagar året därpå. "Under lördagen den 9 mars har vi ett seminarium; viner från Portugal, med Jörn Ek från Arvid Nordquist vinhandel. Festvåningen rymmer cirka 35 bord och vårt mål är att med våra utställares hjälp fylla dem med viner, ostar, vinartiklar, livsmedel med mera. Klara utställare per den 6 mars. Arvid Nordquist Vinhandel, Bibendum, Enosvezia, Fondberg & Co, Giertz Vinimport, Italwine, Maxxium Sweden, Miguel Torres, Redtape, Stellan Kramer, Pernod Ricard Sweden, Premium Wines, Ward Wines, Primeur Vin, Hemgården, Kopparbergs Brygggeri, Loka Brunn, Tholstrup Cheese, ICA Super Market,Wallinders Livs, med Matric Italgross och Milko,Reinwalls, Verner & Verner, Jacobsson & Söderström, Vinhandel, Philipson & Söderberg, Australian Wine Bureau,Sixbackens Hembageri, Allt om Vin, Väner Service, Australian Wine, Erxon Trading." Vin och Ostmässans premiär
i Karlstad blev mycket lyckad. Närmare 800 personer från Värmland,
Dalsland, Göteborg, Norge,med flera kom till Elite Stadshotellet.
Mässan tilldrog sig också ett stort uppbåd av press.
Både utställare och besökarna gav mässan högsta
betyg.
Chateau Grand Cru i Sundsvall 19-20 okt Mässan som,
genomfördes för tredje gången i det vackra Stadshuset i Sundsvall tilldrog
sig en mycket stor publik. Cirka 40 bord var uppdukade med ostar,
livsmedel, viner från hela världen. Seminariet med viner från Sydafrika
som Peter Stern från Fondberg & Co höll i var fullsatt, drygt 50 personer.
Mässan Restaurang & Storhushåll, som genomfördes den 7-8 mars 2001, var den femte i ordningen. Cirka 3.500 personer inom branschen kom på mässan och dess seminarier. Kallskänks SM roade och oroade som vanligt de tävlande och deras familjer.
CHATEAU GRAND CRU på Örebro Slott Mässan som arrangerades för sjätte året i rad tilldrog sig en enorm publik. Långa köer ringlade utanför Slottet med förväntansfulla livsnjutare som ville ta del av ostar, viner och delikatesser.
CHATEAU GRAND CRU i Sundsvall den 2728 oktober 2000.
Ett 40-tal utställare inom vin-, ost och livsmedel, bjöd den 27-28 oktober, cirka 1700 besökare i Sundsvall Stadshus på sina underbara viner i kombination med livsmedel och ostar.
Besökarna kunde ytterligare informeras på de seminarier, i teman vinprovning för nybörjare med Britt-Marie Bäcke samt viner från
Beringer, föreläsare; Jörn Ek, Arvid Nordqvist vinhandel.
Cirka 30% av besökarna var fackfolk från restaurangnäringen, anställda på Systembolaget, lärare och utbildningsansvariga på restaurangskolor med flera. Övriga besökare var intresserad allmänhet samt munskänkar, sommelierer med flera.
Nästa Chateau Grand Cru i Sundsvall återkommer i oktober 2001.
SOLO företagsdagar på Örebro Slott den 29 - 30 september 2000.
Då Sveriges första SOLO företagsdagar arrangerades av Forum för Småföretagsforskning stod Din Mässpartner för projektledningen. CHATEAU
GRAND CRU ÖREBRO 7-9 april 2000 |
||||||||||||||||||
Den 7-9 april fylldes Örebro Slotts salar för femte året i rad av Sveriges vinimportörer och ostproducenter/grossister samt utställare inom livsmedel. Mässan hade sammanlagt 80 utställare och de seminarier som anordnades i teman, Viner från Kalifornien, Ost och vin i kombination, The elements of style, Bordeauxviner, conjacsprovning blev fullbokade. Den fick bästa betyg av såväl utställare som besökare. |
|||||||||||||||||||
CHATEAU GRAND CRU SUNDSVALL 16-17 oktober 1999
|
|||||||||||||||||||
Lördagen och söndagen 16-17 oktober fylldes Stadshuset i Sundsvall av fyrtiotalel utställare inom vin, ost, bröd samt i viss mån livsmedel. Under de två mässdagarna arrangerades flera seminarier, bland annat vinkåseri med Bengt Frithiofsson, champagneprovning med Mats Clâesson samt vinprovning från Australien med Jay Andersson. |
![]() |
||||||||||||||||||
Seminarierna var fyllda till sista plats och mässan besöktes totalt av 1 400 besökare, vilket såväl utställare som arrangörer var mycket nöjda med. Totalt fick mässan ett mycket högt betyg av både utställare och besökare, vilket borgar för att Din Mässpartner åter arrangerar mässan i oktober 2000 i Stadshusets vackra salar. |
|||||||||||||||||||
KUNSKAPS OCH FÖRNYELSEFORUM 1999 I mars 1999 arrangerade vi för första gången en kunskapsmässa med inriktning på kompetensutveckling i arbetslivet. Under två och en halv dag genomförde vibett tjugotalet seminarier med teman ledarskap, affärsutveckling, benchmarking, IT-utveckling, social komptens med mera. Ett 600-tal seminariedeltagare från hela Sverige besökte våra seminarier på Stora Hotellet och Örebro Slott, sammanlagt hade vi drygt 1 500 besökare. På mässan deltog 35 utställare.
|
|||||||||||||||||||
|
|